Hae majoitusta Hotelli Valosta
  • Olet täällä: 
  • Etusivu
  • Hotelli Valo

Hotelli Valo

Hotelli Valo tarjoaa ryhmämajoitusta, sekä kokous- ja koulutustiloja eri käyttötarkoituksiin.

Hotelli luonnon helmassa

Esteettömyyden ansiosta hotelli soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Hotellista pääsee suoraan hyvinvointikeskuksen puolelle helposti alikulkutunnelia pitkin.

Hotelli Valo tarjoaa vuorokausimajoituksen lisäksi kuukausimajoitusta.

Kesän 2015 varaukset p.044 7008 820, Huonehinnat alkaen: 1hh 75 eur majoitus, 2hh alkaen 82 eur majoitus, aamiainen  6 eur, varataan erikseen.  Linkki varausjärjestelmään.

Catering-palvelut 5.5.2015 alkaen.

Omaishoitajien ja hoidettavien loma

Järjestämme yhteisiä loma- ja virkistysjaksoja omaishoidettavalle ja omaishoitajalle. Molemmille on räätälöity henkilökohtainen ohjelma, johon kuuluu yhteistä virkistys- ja päivätoimintaa, hyvät ulkoilumahdollisuudet ja mahdollisuus osallistua monipuoliseen yhteisölliseen toimintaan. Lisäksi pakettiin kuuluu yksi henkilökohtainen omaishoitajan hemmottelu- tai virkistysaktiviteetti päivittäin.

Lue lisää esitteestä »

Kokoustilat

Hotelli Valossa on mahdollisuudet monipuolisten koulutustapahtumien järjestämiseen. Pienten ryhmien kokoukset järjestyvät kabineteissa ja ryhmätiloissa, isoja yleisöjä palvelee 100 henkilön auditorio. Valolinnalla on myös hyvinvointi- ja terveydenhoitoalan opetukseen soveltuvia erityistiloja.

Varaa koulutus- tai majoitustiloja käyttöösi:
respa@hotellivalo.fi
Puh. 044 7008 820

Bussiaikataulut

Tule Valolinnaan bussilla!

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme!

Lue lisää